Το πιο νόστιμο πολίτικο ρεβανί της ζωής σου
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Ποιος δεν λατρεύει τις φράουλες σαν φρούτο, σε γλυκό ή μαρμελάδα, όπως και να τις φας είναι από τα πιο …
Για την κρέμα λεμόνι 1 λίτρο γάλα φρέσκο πλήρες 180 γρ ζάχαρη 4 φρέσκα μεσαία αβγά 100 γρ κορν φλάουρ …
Σήμερα φτιάχνουμε μία όχι τόσο κλασική συνταγή για γαλακτομπούρεκο αλλά παραλλαγή αυτού προσθέτοντας καρύδια, τα οποία όμως ταιριάζουν τέλεια με …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παστίτσιο δεν το λες, μακαρόνια γκρατέν δεν το λες αλλά, στο τέλος τέλος έχει τόση σημασία η ονομασία …
Ανακαλύψτε την απόλυτη σοκολατόπιτα με σφολιάτα, σε μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής. Οι λεπτές στρώσεις σφολιάτας, η γευστική σοκολατένια γέμιση …
Θέλεις ένα διαφορετικό κρέμα καραμελέ? Χωρίς Φούρνο και πολλά αυγά Η πιο Νόστιμη και εύκολη κρέμα καραμελέ που δεν χρειάζεται …
Torta fiesta, μια συνταγή που πολλοί μου ζητήσατε να σας δώσω, μόλις είδατε την φωτογραφία που ανάρτησα στο FaceBook. Και …
Θέλεις λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να φάνε όλοι τη σκόνη σου? Ουσιαστικά πρόκειται για ένα mix σαν αυτό που αγοράζουμε …
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
Υλικά για δύο μικρές αλουμινένιες φόρμες: 180 γρ αλεύρι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και 30 γρ ηλιέλαιο ζάχαρη καστανή κορν φλάουε μπέικιν πάουντερ …
Πώς ξεχωρίζει και πώς γίνεται να φτιάξεις ένα καλό Γαλακτομπούρεκο; Όλα παίζουν τον ρόλο τους, ακόμα και το μέγεθος ή …
200 γρ αλεύρι σκληρό 30 γρ κορν φλάουρ 230 ml νερό 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 1 κτγ φρέσκια 1 …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Εκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα. αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής και …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Πεντανόστιμος χαλβάς λεμονιού. Ιδιαίτερα αγαπητός, σε κάθε τραπέζι!Υλικά5 κούπες νερό1 κούπα κορν φλάουρ1 ξύσμα λεμονιού2 …