Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους …
Νόστιμα και πικάντικα ρεβύθια αρωματισμένα με μπαχαρικά, χωρίς κόπο και δυσκολία.
Μια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Όσοι έχετε την ίδια γευστική άποψη …
Υλικά συνταγής 800 γρ. κιμάς κοτόπουλου 2 ξερά κρεμμύδια στο τριμμένα στο multi 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ.γ. κύμινο …
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Ένα μείγμα, δέκα χρήσεις!Το μίγμα είναι ιδανικό για κρέας, πουλερικά, γεμίσεις, ζύμες, σάλτσες, μαρινάδες,ψητά σχάρας,τσάτνεϋ, πικάντικες μαρμελάδες και πολλά άλλα!
Σήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Είναι ταυτόχρονα πικάντικη, αλλά σε αντίθεση με …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Την πρώτη φορά τις έφτιαξα μόνες τους, ψητές πατάτες με σκορδάκι και ριγανούλα ήταν εξαιρετικές όμως κάτι τους έλειπε! Τελικά …
Η συνταγή γι’ αυτές τις Λαμπροκουλούρες, είναι της παιδικής μου φίλης της Έλενας, που μετά από πολύ καιρό ήρθε στο …
2 μπουτάκια κοτόπουλου 100 γρ. μπέικον πανσέτα Ifantis 1/2 ξερό κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 120 γρ. Αrla Αυθεντικό Δανέζικο …
Το Μurgh Μakhani είναι ένα παραδοσιακό, και ίσως το πιο γνωστό, ινδικό πιάτο κοτόπουλου, με πολλά μπαχαρικά και κρεμώδη σάλτσα …