ΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ // KEBAB IN TEGLIA
ΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΕνα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya, στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ …
ΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΕνα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya, στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ …
Η παντσέτα βέβαια δεν είναι ένα κομμάτι κρέατος κατάλληλο γιά δίαιτα, αλλά μία φορά στις τόσες μπορούμε να την απολαύσουμε …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ …
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί …
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι …
θα χρειαστούμε (για 3-4 μερίδες) 1 κιλό χοιρινό κρέας με κόκαλο σε μερίδες 1 1/2 κιλό λάχανο 1/2 φλυτζ τσ. …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό σπάλα από ελάφι κομμένο σε μερίδες 2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 μεγάλες ντομάτες περασμένες …
Μαλακά κεφτεδάκια αντί για τηγανητά με πολλά μυρωδικά.
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Ένα νόστιμο φαγάκι. Yλικά 1 κιλό τηγανιά χοιρινή 2 πράσινες και 2 κόκκινες πιπεριές (ψιλοκομμένες σε τετραγωνάκια) 1-2 κρεμμύδια (κομμένα …
Το Πολίτικο τας κεμπάπ είναι ένα μαγειρευτό φαγητό μοσχαρίσιου κρέατος σε κύβους που ψήνεται με ελαιόλαδο μέσα σε μια πλούσια …
Το soğan kebabi ειναι παραδοσιακη σπεσιαλιτε της επαρχιας (και της πολης) Gaziandep, που βρισκεται στην νοτιο-ανατολικη Τουρκια. Προκεται για κρεμμυδια …
Ένα χειμωνιάτικο φαγάκι, όπως το έκανε η γιαγιά μου.