Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Αν δεν μας αρεσει το μέλι, μπορούμε να βάλουμε την ίδια ποσότητα σε ζάχαρη….
Αυτή η συνταγή για Πάβλοβα Κάστανο είναι ξεχωριστή και ιδανική για τις γιορτές. Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο γλυκό με πλούσια κρέμα κάστανο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 500 γρ.λευκά αμύγδαλα 500 γρ.άχνη ζάχαρη 8 ασπράδια αυγών 2 βανίλιες λιγότερο από 1/2 κ.γ αλάτι …
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Η Τούρτα των Αγγέλων μοιάζει με φωτεινό όνειρο πασπαλισμένο με ζαχαρόσκονη!!!Φίλοι μου αγαπημένοι Χριστούγεννα σήμερα του 2016. Χρόνια Πολλά με …
Ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη μηλόπιτα κρούστα μαρέγκας.
Είναι μία διαφορετική υπέροχη συνταγή που θα σας καταπλήξει και θα αφήσει άφωνους όσους την δοκιμάσουn! Υλικά Για την βάση …
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Υλικά γιά Αντικολλητικό Ταψί Στρογγυλό διαμέτρου 36 εκατοστών. – 1 ΦΑΡΙΝΑ 500 γρμ. Κόκκινη. – 2 κουτ.γλ. ή 1 φακελάκι …
Υλικά Για την βάση Φουντούκια ψημένα 150 γρ ανάλατα αλεσμένα Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 62 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ …
4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. …
Το ασυνήθιστο κέικ για τον καφέ ή -ακόμη καλύτερα- το τσάι. Ζαχαρένια γλύκα, πικάντικο άρωμα και γεύση δυόσμου ή μέντας. …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Υλικά συνταγής 170γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200γρ. αμύγδαλο ψύχα (σκόνη) 5 ασπράδια αυγού (150γρ.) 170γρ. ζάχαρη άχνη 2 …
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως …
Μια νόστιμη τούρτα σε σχήμα σαρλότ για όσους λατρεύουν το αμύγδαλο. Υλικά Για τα αμυγδαλωτά 500 γρ. αμύγδαλα λευκά 300 γρ. …
Υλικά Για ένα παντεσπάνι: 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. αλεσμένα καρύδια 1 κ.σ. φρυγανιά Για το γλυκό χρειάζεται …
Υλικά Για το Ρυζόγαλο 250 γρ. ρύζι 1 λίτρο γάλα 100 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Για τη μους σοκολάτας …