Φακές της Σόνιας
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Το χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη …
Με πάνε απευθείας στην ηλικία των επτά, οκτώ, ίσως και δέκα ετών όπου θυμάμαι καταχείμωνο να στρώνει η γιαγιά μου …
Υπέροχο κριθαράκι γεμάτο αρώματα και γεύση, με λουκάνικα χωριάτικα ,που θα τα παντρέψουμε με καπνιστό τυρί και θα απογειώσουμε το …
Τα παραπούλια βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στους πάγκους των αγορών. Για όσους δεν τα γνωρίζουν είναι τα βλαστάρια που …
Η πιο νόστιμη συνταγή που έχετε δοκιμάσει. Το καλύτερο σπετσοφάι με πιπεριές και μελιτζάνες. Εύκολο στην εκτέλεση του και με …
Με αυτή τη συνταγή για φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ chimichurri και ψητά μανιτάρια μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και …
Αυτή η απλή και πολύχρωμη σαλάτα με μάνγκο και πιπεριές είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή της! Είναι γλυκιά, πικάντικη και …
Χειμωνιάτικη πεντανόστιμη σούπα!!! Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης και ξινολάχανο από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα.
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 250 γρ, γαρίδες (περίπου 12) 3 κουτ. σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα …
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες: 500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους) 3. κουτ. σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια …
Πικάντικη μακαρονάδα με πένες χωρίς γλουτένη, γαρίδες, καλαμπόκι και κρέμα καρύδας, μια μακαρονάδα που η γεύση της θυμίζει ασιατική κουζίνα! …
Ψάχνετε μήπως ένα συνοδευτικό που να είναι εύκολο, νόστιμο, γρήγορο άλλα και πρωτότυπο; Μην κουράζεστε άλλο, σας έχω την λύση. …
Τυρί, μια λέξη-άπειρη αγάπη για το θεϊκό αυτό τρόφιμο, που «χωράει» πάντα στο τραπέζι μου και συχνά στις αλμυρές συνταγές …
Υλικά συνταγής 4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 1 κουταλιά επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (φρέσκια ή ξερή) …
Οι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε …
Το κοφτό μακαρονάκι έχουμε συνηθίσει κλασικά να το μαγειρεύουμε με χταπόδι που αποτελεί ένα νοστιμότατο πιάτο, πολύ αγαπημένο. Η εκδοχή …
Είναι μιά πεντανόστιμη καλοκαιρινή μακαρονάδα που συνηθίζουν να φτιάχνουν στην Σικελία.Μπορείτε να την κάνετε είτε με σπαγγέτι,λαζάνια είτε με οποιοδήποτε …
Πρόκειται για ένα κύριο πιάτο γεμάτο γεύση. Με βαυαρέζικη καταγωγή και τα αστέρια της παράστασης να είναι δύο από τα …
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …