Γιουβέτσι με κεφτεδάκια Orzo with meatballs
Υλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) η μόνο χοιρινό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η 2 μέτρια 1 …
Υλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) η μόνο χοιρινό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η 2 μέτρια 1 …
Υλικά συνταγής πένες: 500 γρ., βρασμένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους κιμάς μοσχαρίσιος: 500 γρ. κιμάς χοιρινός: 250 …
Τα θαλασσινά το καλοκαίρι βρίσκονται στα φόρτε τους και είναι γεγονός ότι αποτελούν μια θρεπτική επιλογή για το διατροφολόγιο της …
Οι κεφτέδες με κρεμμύδια είναι παραδοσιακό φαγητό της Κοζάνης. Τα κρεμμύδια υπερτερούν σε ποσότητα του κιμά και κάνουν μια γλυκιά …
Η συνταγή για αυτά τα κεφτεδάκια, είναι της προγιαγιάς μου. Η Κατίνα λοιπόν η Ναξιώτισσα, έφτιαχνε εκπληκτικούς κεφτέδες: Τραγανοί απέξω, …
Υλικά Συνταγής 700 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και καλά στυμμένο 2 μεγάλα …
Τα κεφτεδάκια, είναι ίσως το πιο αγαπημένο ορεκτικό (ενίοτε και πρωινό, δεκατιανό, κυρίως πιάτο ή βραδινό) που υπάρχει.Και ναι, όπως …
Παρ’οτι θεωρώ τους κεφτέδες αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,σε αυτή εδώ την εκδοχή,με φέρνουν πιο κοντά σε μέρες που ο καιρός αρχίζει …
Κάθε νοικοκυρά γνωρίζει ή τουλάχιστον οφείλει να γνωρίζει τη συνταγή για κεφτεδάκια! Μια γεύση που μικροί και μεγάλοι αγαπούν, με …
Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη ημέρα του Φθινοπώρου, σήμερα όσοι συνέχιζαν να μετρούν 53 ή 54 Αυγούστου, κρατώντας ακόμη ζωντανό …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Ψωμί ψίχα 2-3 φέτες Πατάτα 1 τεμ τριμμένη Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Αυγό 1 τεμ …
Σαν τα κεφτεδάκια της γιαγιάς στο χωριό, δεν έχει. Μπορούμε όμως και μεις να δοκιμάσουμε να πλησιάσουμε σε αυτά τα …
Υλικά για 4 άτομα – 350 γραμμάρια κιμάς αρνίσιος ή μοσχαρίσιος – 25 γρ. τρίμματα φρέσκου ψωμιού – 1 …
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 80 γρ. κρεμμύδι 150 γρ. ψωμί 1/3 ματσ. μαϊντανό 1 αβγό 35 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. …
Παλιά και παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Κοζάνης, οι κεφτέδες στον φούρνο με κρεμμύδια. Πολύ ιδιαίτερο, να το δοκιμάσετε!
Οι κεφτέδες με πατάτες στο φούρνο είναι ένα κυρίως πιάτο με γεύση και άρωμα της μεσογειακής κουζίνας, χάρη στην παρουσία …
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
Την Κυριακή απολαύστε οικογενειακώς το πατροπαράδοτο γιουβέτσι με μια πιο μοντέρνα εκδοχή που τα παιδιά θα την λατρέψουν! Υλικά: 1 …
Οι κεφτέδες απ΄ το νησί -όπως αποκαλούν συχνά την Κύπρο- δεν έχουν όμοιους. Η αδιάψευστη φήμη τους κουβαλάει τη γλύκα …