Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Μια μοναδική συνταγή που θα αγαπήσετε. Πεντανόστιμο ριζότο Primavera. Το υπέροχο αυτό ιταλικό ριζότο είναι ότι πρέπει για ένα γέυμα …
Μια εύκολη συνταγή χρησιμοποιώντας φρέσκα λαχανικά εποχής που αν αφαιρέσουμε το τυρί μπορεί να είναι ένα νηστίσιμο πιάτο, τώρα που …
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
Ενα απλο και ευκολο φαγητο που δεν θα σας παρει πανω απο μιση ωρα να το μαγειρεψετε. Πεντανοστιμο χυλωμενο ριζοτο …
Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το …
Μία συνταγή για ένα καθημερινό ριζότο με αρωματικά μανιτάρια και τρυφερό κοτόπουλο!
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Ελαφρύ ριζότο λαχανικών που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο σας ή και συνοδευτικό για τα ψητά σας. Λίγα μυστικά …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Μας αρέσει πολύ το Ριζότο. Το φτιάχνω σχεδόν μια φορά την εβδομάδα και κάθε φορά ψάχνω τι έχω στο ψυγείο …
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Υλικά συνταγής μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες ρύζι μακρύκοκκο: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 3/4 του φλιτζανιού κρεμμύδι: 1 ξερό, ψιλοκομμένο …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το …
Μια συνταγή για νόστιμο ριζότο καρότου και πλούσια γεύση παρμεζάνας μας προτείνει αυτή η συνταγή. Ακολουθείστε την και θα απολαύσετε …
Μια μέρα είχα μελιτζάνες και είπα να κάνω ένα Ιμάμ. Πολύ αργά συνειδητοποίησα πως είχα ένα κρεμμύδι όλο κι όλο, …
Όταν ο καιρός φέρνει βροχές και καταιγίδες, βάλτε στο πρόγραμμα φαγητά που ηρεμούν το σώμα και τη ψυχή. Όπως ένα …