ΜΠΟΛ ΜΠΟΥΡΙΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (CHICKEN BURRITO BOWL) // CIOTOLA DI BURRITO DI POLLO
Σήμερα θα απολαύσουμε μια όχι και τόσο συνηθισμένη μεξικάνικη συνταγή : αποδομημένο μπουρίτο με κοτόπουλο, chicken burrito bowl ή fahita …
Σήμερα θα απολαύσουμε μια όχι και τόσο συνηθισμένη μεξικάνικη συνταγή : αποδομημένο μπουρίτο με κοτόπουλο, chicken burrito bowl ή fahita …
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποια καινούρια ινδική συνταγή. Και για όσους παρακολουθούν το blog μου, σίγουρα γνωρίζουν πως όταν …
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια …
Είναι κουλουράκια carrot cake, με τις γεύσεις του κλασικού κέικ καρότου χωρίς όμως να σταματάει εκεί διότι είναι φτιαγμένα με …
Αν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται …
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να …
Σήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Είναι ταυτόχρονα πικάντικη, αλλά σε αντίθεση με …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Chili con carne (τσίλι κον κάρνε) σημαίνει ουσιαστικά πιπεριές (καυτερές) με κρέας. Από τα πιό γνωστά πιάτα της Tex-Mex κουζίνας. …
Ονομάζεται ματζούν (macun) κι όπως λέει η παράδοση εφευρέθηκε το 1527 από το Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή για την ανάρρωση της …
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Βασικά του συστατικά είναι ο κουρκουμάς, …
Ώρα για ινδική κουζίνα για μια ακόμη φορά! Μετά από αρκετό καιρό μαγειρέψαμε ινδική συνταγή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κόκκινες …
Το στιφάδο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά ειδικά όταν το κάνουμε με κουνέλι! Όμως πέσαμε πάνω σε μια …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …
Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο “πως η Ξανθή έφαγε καρύδα”.Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …