Ρύζι μπιριάνι με λαχανικά (Vegan Biryani)
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Αυτή η βελουτέ σούπα με γλυκοπατάτα και ταχίνι με μέλι είναι σαν την εποχή που διανύουμε, δηλαδή κάτι ανάμεσα στο …
Αυτό οφείλεται στο αφράτο, νόστιμο, ελαφρύ και άλλοτε γιορτινό κέικ της με καρύδα που δεν έλειπε ποτέ από την σχολική …
Με ντομάτες και καυτερές νιφάδες κόκκινου τσίλι, πιπεράτο φρέσκο τζίντζερ και κύμινο, με κρεμμύδι και σκόρδο φυσικά, χρυσαφένιο κουρκουμά και …
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
Μια πρώην συνάδελφός μου από την Ινδία μου αποκάλυψε τα μυστικά ενός αγαπημένου της πιάτου, του chole bhature (τσόλε μπατούρε), …
Ένα πρασόρυζο με άρωμα και γεύση ανατολής!!! Χυμό από μισό λεμόνι 5 μεσαία πράσα κομμένα σε ροδέλλες 3 μεσαία καρότα …
Γεύσεις και αρώματα Ανατολής! 1 κονσέρβα ρεβύθια, αν δεν έχετε βάλτε αποβραδίς τα ρεβύθια να μουλιάσουν και βράστε Καλα κανονικα …
Αυτό το κοτόπουλο σουβλάκι με άρωμα Ινδίας μαρινάρεται σε πλούσια σάλτσα από γιαούρτι και ποικιλία εξωτικών μπαχαρικών και μυρωδικών. 8 …
Το απλό σουβλάκι κοτόπουλου αποκτά άρωμα Ινδίας με μια απλή και εύγευστη συνταγή για εξοικειωμένους με την ασιατική κουζίνα γευσιγνώστες. …
Μερικές χειμωνιάτικες μέρες, απλώς θέλεις κάτι χορταστικό και νόστιμο! Μια τέτοια μέρα, θυμήθηκα την αγαπημένη μου “μαμαδίστικη” συνταγή, και απλά …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
250 γρ. μανιτάρια champignons de Paris 250γρ. μανιτάριασιτάκε 1 μικρό πράσο 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 μικρή πράσινη …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
Με μαστιγώματα κρεμμυδιών, η dopiaza παραμένει δημοφιλής από χρόνου αμνημονεύτου. Η προέλευση της λέξης είναι μάλλον ασαφής. Στη γλώσσα Hindi …
1 φλ. ή 200γρ. κρεμμύδια τεμαχισμένα 1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 45 γρ. ή 3 κουταλιές ελαιόλαδο …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν …