πουτανέσκα στην επίσημη γεύση της Νάπολης
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …
Ανάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό …
Μία ξεχωριστή Αποκριάτικη συνταγή είναι το Βενετσιάνικο Παστίτσιο από τα Κύθηρα. Αυτό το ξεχωριστό παστίτσιο έχει μία γλυκιά ζύμη αντί για …
Λίγα μυστικά ακόμα Βάζετε και λίγο τριμμένο τυράκι από πάνω για extra γεύση….
Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά)…culurzònes) είναι ραβιόλια, φτιαγμένα με μία απλή …
Αν σας αρέσουν τα θαλασσινά, η μπεσαμέλ και τα ζυμαρικά, αυτό το πιάτο θα το ερωτευτείτε! Αν πάλι, στόχος σας …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. βίδες (ένα πακέτο) νερό ή ζωμό λαχανικών για το βράσιμο 50γρ. αλάτι για τη …
Από τη Σικελία σ’ όποιο σημείο της Μεσογείου, μια μελιτζάνα δρόμος. Μετά την pasta alla Norma και την caponata, ιδού …
Έχουμε μια αδυναμία στα λαζάνια οικογενειακώς για αυτό και ψάχνουμε διαρκώς συνταγές για να εμπλουτίζουμε τη γεύση τους αλλά και …
Τα ζυμαρικά είναι μια μεγάλη μας γευστική αδυναμία καθώς γίνονται σε χρόνο ρεκόρ και μπορούν να συνδυαστούν με μια ευρεία …
Έχω την τύχη κάθε χρόνο να μου παραδίδεται έτοιμος βίγκαν τραχανάς από τα χεράκια της μητέρας μου, και το θεωρώ …
1 πακέτο μακαρόνια (ότι γεύση προτιμάτε) 3 ντομάτες τριμμένες ή 1 κουτί συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 …
Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που μυρίζει παράδοση και έχει …
Υλικά συνταγής 500γρ. χυλοπίτες χωριάτικες 500γρ. ντομάτες κονκασέ ή πολτοποιημένες 1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια 1 κολοκυθάκι κομμένο σε ζάρια …
Ένα φαγητό εύκολο και μεστό σε γεύση, σας έχω σήμερα. Άλλωστε είναι και της μόδας στην μαγειρική, η έκφραση “κριθαρότο”… …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
Για τα ζυμαρικά 500 γρ. αλεύρι 1κ.γ. (κοφτό) αλάτι 250 γρ. νερό Για τη σάλτσα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι …
Υλικά 1 πακέτο κριθαράκι χονδρό 2 φλυτζάνια τσαγιού μανιτάρια κονσέρβας κομμένα σε φετάκια 3 καρότα κομμένα σε φετούλες 1 μεγάλο …