Σάλτσα ντομάτας με λαχανικά
Πάντα αυτοσχεδιάζω όταν πρόκειται για σάλτσες ντομάτας. Από τότε που ο Άρης άρχισε να τρώει στερεές τροφές, ξεκίνησα να προσθέτω …
Πάντα αυτοσχεδιάζω όταν πρόκειται για σάλτσες ντομάτας. Από τότε που ο Άρης άρχισε να τρώει στερεές τροφές, ξεκίνησα να προσθέτω …
Τα μπιφτέκια κοτόπουλου στο air fryer είναι ζουμερά, πικάντικα, υγιεινά και νόστιμα και μαγειρεύονται σε 10 λεπτά. Με τι να …
Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ …
1 γεμάτο κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 γεμάτο κουταλάκι κύμινο 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη 1 λεμόνι 1 κρεμμύδι κομμένο σε …
Οι φακές “παίζουν” δυνατά και το καλοκαίρι, ειδικά σε δροσερές σαλάτες ή μαγειρεμένες με διαφορετικό τρόπο όπως η συνταγή με …
Αυτή η σαλάτα παλιά ήταν μακαρονοσαλάτα. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ κινόα βρήκα ότι μου άρεσε πολύ. Σε μια κουβέντα με …
Και τώρα λίγη χημεία τροφίμων! Τα ρεβύθια είναι ένα όσπριο με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης, …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο αλάτι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλ. …
Πικάντικο πιάτο που πρέπει απαραίτητα να το συνοδέψετε με αρκετό φρέσκο ψωμί… δροσερή σαλάτα… και… παγωμένη μπύρα….
Ένα υπέροχο πιάτο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Λίγα μυστικά ακόμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ …
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
Οι γίγαντες είναι απ’ τα πιο θρεπτικά και νόστιμα ορεκτικά της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας με μεγάλη προσαρμοστικότητα σε εποχές, συνοδευτικά… …
1200 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους(6-8 εκατοστά), αφαιρούμε το περιττό λίπος 4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Νηστίσιμες, Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, ΜακαρονάδεςΜακαρόνια – Ζυμαρικά, Ζωμός, Ντομάτα – Ντοματίνια, Πιπεριά, Πάπρικα, Καρότο, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Ελαιόλαδο – …
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι μας, που χάρη στην ύπαρξη των λαχανικών το ρύζι μετατρέπεται από συνοδευτικό σε κυρίως …
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …