Μυρωδάτη κρασάτη τηγανιά
0/13 συστατικά Ελαιόλαδο 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 350 ml κόκκινο κρασί 250 γρ μανιτάρια Πολύχρωμες πιπεριές Ρίγανη (foodaholics.shop) Πιπερόκαμα (foodaholics.shop) …
0/13 συστατικά Ελαιόλαδο 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 350 ml κόκκινο κρασί 250 γρ μανιτάρια Πολύχρωμες πιπεριές Ρίγανη (foodaholics.shop) Πιπερόκαμα (foodaholics.shop) …
Μακαρόνια με κιμά! Σε ποιον δεν αρέσουν; Εγώ προσωπικά τα λατρεύω! Τι γίνεται όμως όταν είναι κλειστά τα καταστήματα, έχεις …
Για όσους λατρεύουν τα μανιτάρια ή για την περίοδο της νηστείας ή ακόμα και γι΄αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από …
Υλικά συνταγής κοτόπουλου: 1 ολόκληρο κομμένο σε μερίδες ή 6 μπουτάκια μανιτάρια: 400 γρ. κομμένα στη μέση ή σε φετάκια …
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
Κολοκυθάκια και πιπεριές γεμιστά με μανιτάρια από Αρτεμησία Κατηγορία: Λαδερά, Λαχανικά, Νηστίσιμα Προετοιμασία: 25 λεπτά Μαγείρεμα: 50 – 55 λεπτά
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Ένα υπέροχο πιάτο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Λίγα μυστικά ακόμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ …
…
Υλικά συνταγής φιλέτo κοτόπουλου: 1 κιλό (στήθος ή μπούτι), κομμένο σε μερίδες μανιτάρια: 400 γρ. κομμένα στη μέση ή σε …
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
Και οι έσχατες κοπές κρέατος έσονται πρώτες. Εκπληκτικής νοστιμιάς και τρυφεράδας βοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε πλούσια σάλτσα. Με συνοδεία …
Ένας πολύ ωραίος, υγιεινός και δροσερός συνδυασμός για το καθημερινό ή Κυριακάτικο πιάτο μας.
Τόσες βιταμίνες και χρώματα συγκεντρωμένα σε ένα νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο και λαχανικά αλλά και φέτα που το κάνει δυο …
Εάν είστε σε φάση δίαιτας, απομακρυνθείτε από αυτήν την συνταγή.Γιατί είναι ένα από τα πιο «πλούσια» σουφλέ, με μπόλικα τυριά …
Όλοι μας έχουμε φάει μακαρονάδες που μας έχουν μείνει αξέχαστες! Η μίξη διαφόρων μυρωδικών μπορούν να καταστρέψουν ένα φαγητό, μπορούν …
Πλούσιο, αρωματικό και οικονομικό! Η συνταγή είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ ώρα να γίνει. Για όσα λεπτά την κάνουμε …
Άλλη μια τηγανιά που σκάρωσα τις προάλλες.Πικάντικη, καυτερούτσικη όσο πρέπει, μυρωδάτη, με μπόλικη πάπρικα που την κάνει πολύ ιδιαίτερη!Εάν σας …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …