Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Υλικά 1στηθος κοτόπουλο 600 με 700 γρ Μισό λίτρο κρέμα γάλακτος 250 γρ μανιτάρια φρέσκα Λίγο ελαιόλαδο 1μικρο ποτήρι λευκό …
χταποδάκι κάρβουνα 172 …Σας ταιριάζει ότι τύπος και να είστε.. χταποδάκι για την νηστεία χταποδάκι και για το τσίπουρο…Θυμάμαι ν’ …
Εύκολη, υγιεινή, σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια (γεμάτη γεύση!)
Μετά τα μυστικά για την καλύτερη, εύκολη τηγανιά, η συνταγή για τηγανιά με χοιρινό κρέας. Με λεμόνι, μυρωδικά, κρασί. Ο …
ΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια όχι πολύ λεπτά. Τις βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με το…
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, άκοπη σε δίχτυ ή καλά τυλιγμένη με σπάγκο για μαγείρεμα …
Χρυσαφενιο χρωμα χρυσαφένια γεύση…
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Ενα εξαιρετικα πεντανοστιμο φαγητο για το οικογενειακο,καθημερινο τραπεζι αλλα και ιδανικο για τις εορταστικες ημερες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας. Το μαριναρισμα …
1200 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους(6-8 εκατοστά), αφαιρούμε το περιττό λίπος 4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές …
Τρώγεται και σαν κυρίως πιάτο ,είναι πολύ νόστιμη και χορταστική σαλάτα!…
Η πέστροφα, αυτό το πεντανόστιμο ψάρι «έμπαινε» συχνά στο σπίτι μου και ήταν ένα ψάρι που μας άρεσε πολύ να …
Άλλη μια συνταγή του αγαπητού Άκη Πετρετζίκη, λίγο μπελαλίδικη αλλά πολύ νόστιμη! Γιατί η gourmet μαγειρκή θέλει κόπο και τρόπο! …
Υλικά συνταγής 2- 2½ κιλά κότσια χοιρινά 1½ κιλό πατάτες 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μέλι …
Ενα εξαιρετικα πεντανοστιμο φαγητο για το οικογενειακο,καθημερινο τραπεζι αλλα και ιδανικο για τις εορταστικες ημερες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας. Το μαριναρισμα …
Η καρμπονάντ φλαμάντ (carbonade flamande ή à la flamande) είναι ένα παραδοσιακό πιάτο, με βάση το κρέας, αρχικά αγριογούρουνο αλλά …
Ιδανική συνταγή για χορταστικό brunch!
1 κουνέλι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. μέλι 2 φύλλο δάφνης 8 μπαχάρια …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες 250γρ. μανιτάρια λευκά 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 500ml …