Το μπουρδέτο είναι η πιο εύκολη συνταγή για μπακαλιάρο στο φούρνο για να γλείφετε και τα δάχτυλά σας!
Συνταγές για Ψάρια
-
www.supersyntages.gr
-
Όλοι μας λίγο-πολύ φτιάχνουμε κάποιου είδους φρικασέ στο σπίτι μας, με κρέας και χόρτα ή καμιά φορά, αν θέλουμε να …
-
Έχουμε δοκιμάσει ψαρόσουπα και με αυγολέμονο και χωρίς, οι Σαρακοστιανές (Νηστίσιμες, υποχρεωτικά χωρίς αυγολέμονο). Ως ψάρια, ως επί το πλείστον …
-
Το μαγιάτικο είναι απ’ τα πιο εκλεκτά πρώτα ψάρια, που το αναζητάνε κάθε είδους ψαράδες, μια και συνδυάζει όγκο, ρωμαλεότητα …
-
Ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, ο γλαύκος, γίνεται ωραιότατο πλακί στην κατσαρόλα, με τη σαλτσούλα του και τα λαχανικά του, ενώ …
-
Τσιπούρες με λαχανικά στο φούρνο: Όλα σε ένα σκεύος, εύκολα, γρήγορα και απλά!!!
christiespicnic.blogspot.comby adminΌσοι μαγειρεύουμε καθημερινά – ή σχεδόν καθημερινά- έχουμε συνήθως μια αποστροφή στις συνταγές που χρησιμοποιούν πολλά σκεύη. Έτσι και για …
-
Υλικά 1 κιλό γαύρο( φρεσκότατο) 1 ποτήρι του νερού ξύδι Μπόλικο αλάτι (θα δούμε με το μάτι) 1 φλιτζάνι του …
-
Υγιεινός και νόστιμος! Γαύρος στον φούρνο σήμερα η συνταγή μας. Το ψάρι τον Νοέμβριο είναι άφθονο. Έτσι κι εμείς τον …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ο τόνος τατάκι είναι μια κλασική, απλή Γιαπωνέζικη συνταγή, όπου φιλέτα ή κομμάτια τόνου ψήνονται ελαφρά, με τις πρωτενες τους …
-
Υλικά 1,2 κ. σαρδέλα 2 μεγάλα λεμόνια ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι
-
1 κιλό μπαρμπούνια 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ 1 κουπα καλαμποκαλευρο αλάτι, μπόλικο λάδι για το τηγάνισμαΛεμόνια για το σερβίρισμα Εκτέλεση συνταγήςΚαθαρίζετε από λέπια, βράγχια και …
-
Εγώ με το σολομό δεν αγαπιόμαστε ιδιαίτερα ίσως η λιπαρότητα του ψαριού μου φέρνει μια δυσπεψία, έλα όμως που ήθελα …
-
λικά 1 σφυρίδα 4 πατάτες 3 κρεμμύδια 3 ρίζες σέλινο 2 καρότα Λίγο μαϊντανό Ελαιόλαδο 2 λεμόνια Αλάτι Πιπέρι Μοσχοκάρυδο
-
Σε επίσκεψη μου σε μεγάλο ΣΜ είδα ένα φιλέτο φρέσκου ξιφία και επειδή το ψάρι δεν λείπει από το εβδομαδιαίου …
-
Υλικά 400 γρ. ριγκατόνι 4 μελιτζάνες 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ΕΔΕΜ 600 γρ. ντομάτες κονκασέ 3 σκελίδες σκόρδο 6-7 …
-
Επειδή δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που έχω την ανάγκη μιας μερίδας φαγητού θα σας γράψω σήμερα πως έκανα …
-
Το ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές …
-
Αυτό το απλό φαγκρί ψητό στα κάρβουνα, είναι απ’ τα καλύτερα ψαροφαγικά πιάτα που μπορεί να έχει κανείς στην Ελλάδα…. …
-
Η ψαρόσουπα είναι πολυσυζητημένο θέμα ανάμεσα σε εραστές της ψαροφαγίας και υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις και συνταγές. Η ψαρόσουπα που …
-
Οι Πορτογάλοι λατρεύουν το βακαλάο και τον μαγειρεύουν με πάρα πολλούς τρόπους. Όμως ο Bacalhau com Natas, δηλαδή ο βακαλάος …