Γιουβαρλάκια σούπα με μαραθόσπορο
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Αρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Μαγειρεύουμε αυτά τα χόρτα (πιτόχορτα τα λέμε ή γιαχνερά) με χοχλιούς, …
Μια σουπίτσα που τρώμε αρκετά συχνά στο σπίτι μας, ειδικά τον χειμώνα!Γιουβαρλάκια μαγειρεμένα όχι με μοσχαρίσιο κιμά, αλλά με κιμά …
Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξω κεφτεδάκια, αλλά λόγω του τσουχτερού κρύου των ημερών, μια ζεστή σουπίτσα σιγουρα “τραβούσε” περισσότερο. …
Κάπως διαφορετικά ”γιουβαρλάκια”, με σπανάκι, και τυρί ricotta, νοστιμισμένα με μία γερή δόση parmigiano. Για μικρούς και μεγάλους (με την …
Εκπληκτική λιχουδιά! 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι …
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλιτζ. ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 αυγά 1-2 λεμόνια μαϊντανός άνηθος αλατι πιπέρι ελαιόλαδο …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλιτζ. ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 αυγά 1-2 λεμόνια Μαϊντανός Άνηθος Αλάτι Πιπέρι …
Υλικά 500 γραμ.κιμά 1 αυγό 7 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο 7 φιλαράκια δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο αλάτι-πιπέρι 5 κουταλιές σούπας Καρολίνα 1 μεγάλο …
Μια εναλλακτική συνταγή για όσους αγαπούν τα γιουβαρλάκια αλλά δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το κρέας… 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα …
Κάνει κρύο οπότε καλό θα είναι να σερβίρετε στα αγπημένα σας πρόσωπα μια ζεστή σουπίτσα. Εμείς σας προτείνουμε μια light …
Τα κόκκινα! Τα καλοκαιρινά! Τα κόκκινα γιουβαρλάκια είναι από τα νοστιμότερα καλοκαιρινά πιάτα. Ετοιμάζονται σε ελάχιστο χρόνο και αρέσουν σε μικρούς …
Από τα πολύ ωραία πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα γιουβαρλάκια ξαπλωμένα σε βελούδινη σάλτσα αβγολέμονου είναι ένα μικρό θαύμα γευστικής …
Μέχρι προχθές δεν είχα φτιάξει ποτέ μου γιουβαρλάκια. Η όψη του πιάτου αυτού μου είναι οικεία από την παιδική μου …
Μια κοκκινιστή εκδοχή για τα γνωστά σε όλους μας γιουβαρλάκια. 500 γρ κιμά ανάμικτο 1 κρεμμύδι μέτριο 100 γρ Άνιθο …
Γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάταςΚαι πάλι το μενού έχει σούπα και δη γιουβαρλάκια. Έχουμε παρουσιάσει σούπα γιουβαρλάκια βέβαια με τον παραδοσιακό …
Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι …
Τα κρύα έρχονται και τα φαγητά επιβάλλεται να είναι ζεστά. Τα γιουβαρλάκια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών εκτός …